adplus-dvertising
21. When data are transmitted from device A to device B, the header from A's layer 4
is read by B's _______ layer.
a. Physical
b. Transport
c. Application
d. None of the above
Answer: (b).Transport

22. The TCP/IP _______ layer is equivalent to the combined session, presentation, and application layers of the OSI model.
a. application
b. network
c. data link
d. physical
Answer: (a).application

23. TCP/IP is a ______ hierarchical protocol suite developed ____ the OSI model.
a. seven-layer; before
b. five-layer; before
c. six-layer; before
d. five-layer; after
Answer: (a).seven-layer; before

24. The _________ layer enables the users to access the network.
a. transport
b. application
c. data link
d. physical
Answer: application

25. The _______ layer ensures interoperability between communicating devices through transformation of data into a mutually agreed upon format.
a. transport
b. network
c. data link
d. presentation
Answer: (d).presentation

26. The ______ layer establishes, maintains, and synchronizes the interactions between communicating devices.
a. transport
b. network
c. session
d. physical
Answer: (c).session

27. The ________ layer is responsible for the process-to-process delivery of the entire message.
a. transport
b. network
c. data link
d. physical
Answer: (a).transport

28. The ______ layer is responsible for the source-to-destination delivery of a packet across multiple network links.
a. transport
b. network
c. data link
d. physical
Answer: (b).network

29. The _______ layer is responsible for delivering data units from one station to the next without errors.
a. transport
b. network
c. data link
d. physical
Answer: (c).data link

30. The _______ layer coordinates the functions required to transmit a bit stream over a physical medium.
a. transport
b. network
c. data link
d. physical
Answer: (d).physical

Page 3 of 19