adplus-dvertising
31. The _______ layer links the network support layers and the user support layers.
a. transport
b. network
c. data link
d. session
Answer: (a).transport

32. The session, presentation, and application layers are the ____ support layers.
a. user
b. network
c. both (a) and (b)
d. neither (a) nor (b)
Answer: (a).user

33. The physical, data link, and network layers are the ______ support layers.
a. user
b. network
c. both (a) and (b)
d. neither (a) nor (b)
Answer: (b).network

34. The seven-layer _____ model provides guidelines for the development of universally compatible networking protocols.
a. OSI
b. ISO
c. IEEE
d. none of the above
Answer: (a).OSI

35. The ____ created a model called the Open Systems Interconnection, which allows diverse systems to communicate.
a. OSI
b. ISO
c. IEEE
d. none of the above
Answer: (b).ISO

36. __________ provides full transport layer services to applications.
a. TCP
b. UDP
c. ARP
d. none of the above
Answer: (a).TCP

37. In the OSI model, encryption and decryption are functions of the ________ layer.
a. transport
b. session
c. presentation
d. application
Answer: (c).presentation

38. In the OSI model, what is the main function of the transport layer?
a. node-to-node delivery
b. process-to-process message delivery
c. synchronization
d. updating and maintenance of routing tables
Answer: (b).process-to-process message delivery

39. In the OSI model, when data is transmitted from device A to device B, the header from A's layer 5 is read by B's _______ layer.
a. physical
b. transport
c. session
d. presentation
Answer: (c).session

40. In the OSI model, as a data packet moves from the lower to the upper layers, headers are _______.
a. added
b. removed
c. rearranged
d. modified
Answer: (b).removed

Page 4 of 19