101. Some new two-layer switches, called _______ switches, have been designed to forward the frame as soon as they check the MAC addresses in the header of the frame.
a. cut-through
b. go-through
c. come-through
d. none of the above
Answer: (a).cut-through

102. A _______ is a three-layer device that handles packets based on their logical addresses.
a. repeater
b. bridge
c. router
d. none of the above
Answer: (c).router

103. A ______ normally connects LANs and WANs in the Internet and has a table that is used for making decisions about the route.
a. repeater
b. bridge
c. router
d. none of the above
Answer: (c).router

104. A ______ switch is a faster and more sophisticated router.
a. two-layer
b. three-layer
c. four-layer
d. none of the above
Answer: (b).three-layer

105. A ________ is normally a computer that operates in all five layers of the Internet model or seven layers of OSI model.
a. repeater
b. bridge
c. router
d. gateway
Answer: (d).gateway

106. A _____ can be used as a connecting device between two internetworks that use different models.
a. repeater
b. bridge
c. router
d. gateway
Answer: (d).gateway

107. In a _____ backbone, the backbone is just one switch.
a. bus
b. ring
c. star
d. none of the above
Answer: (c).star

108. _______ is a first-generation cellular phone system.
a. AMPS
b. D-AMPS
c. GSM
d. none of the above
Answer: (a).AMPS

109. __________ is a second-generation cellular phone system.
a. AMPS
b. D-AMPS
c. GSM
d. none of the above
Answer: (b).D-AMPS

110. ____________ is a digital version of AMPS.
a. GSM
b. D-AMPS
c. IS-95
d. none of the above
Answer: (b).D-AMPS

prepbytes affliate link