531. A network hub works at __ layer of OSI reference model.
a. layer 1
b. layer 2
c. layer 3
d. layer 4
Answer: (a).layer 1

532. A network Switch works more or like a Hub except that it ___ packets to destination device and filters forwarding to remaining ports or devices.
a. forwards
b. filters
c. duplicates
d. None of the above
Answer: (a).forwards

533. A network switch usaully uses __ to determine the destination device before forwarding a packet.
a. Serial Number
b. ESN Number
c. MAC address
d. Base address
Answer: (c).MAC address

534. A network switch works at __ layer of a OSI reference model.
a. Layer 1
b. Layer 2
c. Layer 3
d. Layer 4
Answer: (b).Layer 2

535. A network Gateway device converts one protocol to another protocol to connect two __ LAN networks or simply networks.
a. Same
b. Different
c. Identical
d. None of the above
Answer: (b).Different

536. A network Bridge device connects two or more networks to form a ___ LAN network.
a. Single
b. Duplicate
c. Multi
d. None of the above
Answer: (a).Single

537. A network bridge device works at __ layer of OSI reference model.
a. Layer 1
b. Layer 2
c. Layer 3
d. Layer 4
Answer: (b).Layer 2

538. A network Router device connects two or more ___ networks.
a. LAN
b. WAN
c. Both LAN and WAN networks
d. None of the above
Answer: (c).Both LAN and WAN networks

539. A network Router works at a __ layer of an OSI reference model.
a. Layer 1
b. Layer 2
c. Layer 3
d. Layer 4
Answer: (c).Layer 3

prepbytes affliate link