adplus-dvertising
141. The layer that is responsible for the process to process delivery of the entire message is
a. Transport
b. Session
c. Application
d. Presentation
Discuss
Answer: (a).Transport

142. How many bits can fit on a link with a 2 ms delay if the bandwidth of the link is 10Mbps
a. 200bits
b. 20,000 bits
c. 200,000bits
d. None of Above
Discuss
Answer: (b).20,000 bits

143. HTTP stands for ________
a. Hash Text Transfer Protocol
b. Hyper Text Transfer Protocol
c. Hash Transfer Text Protocol
d. none of the mentioned
Discuss
Answer: (b).Hyper Text Transfer Protocol

144. SMTP stands for ________
a. Service Message Transmission Permission
b. Secure Message Transfer Protocol
c. Simple Mail Transfer Protocol
d. Simple Message Transfer Protocol
Discuss
Answer: (c).Simple Mail Transfer Protocol

145. UDP stands for ________
a. User Datagram Protocol
b. Used Data Protocol
c. Unified Definition Protocol
d. Undefined Diagnostic Protocol
Discuss
Answer: (a).User Datagram Protocol

146. ICMP stands for ________
a. Internal Control Message Protocol
b. Internet Cipher Mail Protocol
c. Internal Cipher Mail Protocol
d. Internet Control Message Protocol
Discuss
Answer: (d).Internet Control Message Protocol

147. SONET stands for ________
a. Secure Offline Network
b. Synchronous Optical Network
c. Service Offline Network
d. Secure Optical Netwrok
Discuss
Answer: (b).Synchronous Optical Network

148. DSL stands for ________
a. Data Storage Line
b. Digital Subscriber Line
c. Data Service Language
d. Data Secure Language
Discuss
Answer: (b).Digital Subscriber Line

149. Which of the following does not lie in the Application Layer of the TCP/IP Model?
a. HTTP
b. SMTP
c. RTP
d. UDP
Discuss
Answer: (d).UDP

150. Which one of these does not lie in the Link Layer of the TCP/IP Model?
a. DSL
b. IP
c. SONET
d. 802.11
Discuss
Answer: (b).IP