21. If a label is not terminated by a null string, it is called a __________.
a. PQDN
b. FQDN
c. SQDN
d. none of the above
Answer: (a).PQDN

22. A _________ is a subtree of the domain name space.
a. label
b. name
c. domain
d. none of the above
Answer: (c).domain

23. What a server is responsible for or has authority over is called a _________.
a. domain
b. label
c. zone
d. none of the above
Answer: (c).zone

24. A _______ is a server whose zone consists of the whole tree.
a. domain server
b. zone server
c. root server
d. none of the above
Answer: (c).root server

25. A ________ server loads all information from the disk file.
a. primary
b. secondary
c. zone
d. none of the above
Answer: (a).primary

26. A ________ server loads all information from the primary server.
a. primary
b. secondary
c. zone
d. none of the above
Answer: (b).secondary

27. When the secondary downloads information from the primary, it is called ______ transfer.
a. domain
b. zone
c. label
d. none of the above
Answer: (b).zone

28. In the Internet, the domain name space (tree) is divided into _______ different sections:
a. three
b. two
c. four
d. five
Answer: (a).three

29. The _______ domains define registered hosts according to their generic behavior.
a. generic
b. country
c. inverse
d. none of the above
Answer: (a).generic

30. The first level in the generic domains section allows ______ possible labels.
a. 10
b. 12
c. 16
d. none of the above
Answer: (d).none of the above

Page 3 of 10
prepbytes affliate link