81. A television broadcast is an example of ....................... transmission.
a. Simplex
b. half-duplex
c. full-duplex
d. automatic
Answer: (a).Simplex

82. Multipath fading .................. the signal.
a. enhances
b. adds to
c. cancels
d. maximizes
Answer: (c).cancels

83. Which ISDN plane is associated with signaling another D channel?
a. user
b. control
c. management
d. supervise
Answer: (a).user

84. What is the max cable length of STP?
a. 100 ft
b. 200 ft
c. 100 m
d. 200 m
Answer: (d).200 m

85. What is the max data capacity of STP?
a. 10 mbps
b. 100 mbps
c. 1000 mbps
d. 10000 mbps
Answer: (b).100 mbps

86. Which connector STP uses?
a. BNC
b. RJ-11
c. RJ-45
d. RJ-69
Answer: (c).RJ-45

87. The loss in signal power as light travels down the fiber is called ...............
a. attenuation
b. propagation
c. scattering
d. interruption
Answer: (a).attenuation

88. Avalanche photodiode receivers can detect bits of transmitted data by receiving
a. 100 photons
b. 200 photons
c. 2000 photons
d. 300 photons
Answer: (b).200 photons

89. Communication circuits that transmit data in both directions but not at the same time are operating in
a. a simplex mode
b. a half duplex mode
c. a full duplex mode
d. an asynchronous mode
Answer: (b).a half duplex mode

90. The interactive transmission of data within a time sharing system may be best suited to
a. simplex lines
b. half-duplex lines
c. full duplex lines
d. None of these
Answer: (b).half-duplex lines

prepbytes affliate link