21. In a banyan switch, for 8 inputs and 8 outputs, we have _____ microswitches at each stage.
a. 8
b. 4
c. 3
d. 2
Answer: (b).4

22. A ________ switch combines space-division and time-division technologies to take advantage of the best of both.
a. TST
b. SSS
c. TTT
d. none of the above
Answer: (a).TST

23. The most popular technology in time-division switching is called the _________.
a. STI
b. ITS
c. TSI
d. none of the above
Answer: (c).TSI

24. Based on the Clos criteria, if N = 200, then n must be equal to or greater than ____.
a. 10
b. 20
c. 30
d. 40
Answer: (a).10

25. Based on the Clos criteria, if N = 200, then k must be equal to or greater than ____.
a. 21
b. 19
c. 31
d. 41
Answer: (b).19

26. Based on the Clos criteria, if N = 200, then the minimum number of crosspoints is greater than or equal to _______.
a. 15,200
b. 18,000
c. 42,000
d. 20,000
Answer: (a).15,200

27. In a one-stage space division switch, if N = 200, the number of crosspoints is ______.
a. 10,000
b. 20,000
c. 40,000
d. 30,000
Answer: (c).40,000

28. In a three-stage space division switch, if N = 200, the number of crosspoints is ______.
a. 40,000
b. greater than 40,000
c. less than 40,000
d. greater than 100,000
Answer: (c).less than 40,000

29. A ________ switch combines crossbar switches in several (normally three) stages.
a. multistage
b. multiple crossbar
c. multiple path
d. none of the above
Answer: (a).multistage

30. In _______ switching, the paths in the circuit are separated from one another spatially.
a. time-division
b. space-division
c. two-dimensional
d. three-dimensional
Answer: (b).space-division

Page 3 of 9
prepbytes affliate link