11. In _______, the resources need to be reserved during the setup phase; the resources remain dedicated for the entire duration of data transfer phase until the teardown phase.
a. datagram switching
b. circuit switching
c. frame switching
d. none of the above
Answer: (b).circuit switching

12. In _________, there is no resource allocation for a packet.
a. datagram switching
b. circuit switching
c. frame switching
d. none of the above
Answer: (a).datagram switching

13. In _________, resources are allocated on demand.
a. datagram switching
b. circuit switching
c. frame switching
d. none of the above
Answer: (a).datagram switching

14. In __________, each packet is treated independently of all others.
a. datagram switching
b. circuit switching
c. frame switching
d. none of the above
Answer: (a).datagram switching

15. In _______ there are no setup or teardown phases.
a. datagram switching
b. circuit switching
c. frame switching
d. none of the above
Answer: (a).datagram switching

16. A _________ network is a cross between a circuit-switched network and a datagram network. It has some characteristics of both.
a. virtual-circuit
b. packet-switched
c. frame-switched
d. none of the above
Answer: (a).virtual-circuit

17. We can say that a packet switch has _______ types of components.
a. two
b. three
c. four
d. none of the above
Answer: (c).four

18. The simplest type of switching fabric is the ______ switch.
a. crosspoint
b. crossbar
c. TSI
d. STS
Answer: (b).crossbar

19. A ________ switch is a multistage switch with microswitches at each stage that route the packets based on the output port represented as a binary string.
a. crossbar
b. TSI
c. banyan
d. none of the above
Answer: (c).banyan

20. In a banyan switch, for 8 inputs and 8 outputs, we have _____ stages.
a. 8
b. 4
c. 3
d. 2
Answer: (c).3

Page 2 of 9
prepbytes affliate link