adplus-dvertising
21. Data can be ________.
a. analog
b. digital
c. (a) or (b)
d. none of the above
Answer: (c).(a) or (b)

22. _______ data are continuous and take continuous values.
a. analog
b. digital
c. (a) or (b)
d. none of the above
Answer: (a).analog

23. _______ data have discrete states and take discrete values.
a. Analog
b. Digital
c. (a) or (b)
d. None of the above
Answer: (b).Digital

24. Signals can be ________.
a. analog
b. digital
c. either (a) or (b)
d. neither (a) nor (b)
Answer: (c).either (a) or (b)

25. _____ signals can have an infinite number of values in a range.
a. Analog
b. Digital
c. (a) or (b)
d. None of the above
Answer: (a).Analog

26. _______ signals can have only a limited number of values.
a. Analog
b. Digital
c. (a) or (b)
d. None of the above
Answer: (b).Digital

27. Frequency and period are ______.
a. inverse of each other
b. proportional to each other
c. the same
d. none of the above
Answer: (a).inverse of each other

28. ________is the rate of change with respect to time.
a. Amplitude
b. Time
c. Frequency
d. Voltage
Answer: (c).Frequency

29. _______ describes the position of the waveform relative to time 0.
a. Frequency
b. Phase
c. Amplitude
d. Voltage
Answer: (b).Phase

30. A sine wave in the ______ domain can be represented by one single spike in the _____ domain.
a. time; frequency
b. frequency; time
c. time; phase
d. phase; time
Answer: (a).time; frequency

Page 3 of 24