A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

Important Notice!

Dear users, compscibits.com is now permanently moved to compsciedu.com. Please update all your links and bookmarks accordingly. Soon, the site will be accessible through URL compsciedu.com only.

81. Wireless LANs implement security measures in the
a. Session Layers
b. Data Link Layers
c. Sub Layers
d. Application Layers
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Data Link Layers

82. In filtering when the frame is forwarded, the decision must specify the
a. Device
b. modes
c. Port
d. bridge
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).Port

83. Reconfiguration of the stations in transparent bridges are unnecessary, if the bridge has added or deleted from
a. Packages
b. Frames
c. Segments
d. System
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).System

84. Stations can be configured through technique
a. manually
b. semiautomatic
c. automatic
d. All of them
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).All of them

85. VLANs provides
a. time-efficiency and security
b. reduce network traffic
c. both a and b
d. None of the Above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).both a and b

86. Virtual LANs create
a. broadcast domains
b. limited domains
c. metropolitan area domains
d. All of the Above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).broadcast domains

87. No protocol at the data link layer allows the fragmentation and reassembly of
a. Packets
b. Frames
c. Stations
d. Nodes
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Frames

88. Active hub is actually a
a. multipart network
b. multipart repeater
c. multipart router
d. multipart hub
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).multipart repeater

89. In transparent bridges, redundancy of the bridges can create loops in the system which is very
a. Desirable
b. Undesirable
c. Rare
d. Easy to unloop
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Undesirable

90. Repeaters only regenerate the strength of the signals, it does not
a. amplify the signals
b. forward frame
c. regenerate the data
d. All of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).amplify the signals