101. System specifications are used to
a. avoid ambiguity
b. describe system flows
c. get an accurate picture of the system
d. all of these
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).all of these

102. System study involves
a. study of an existing system
b. documenting the existing system
c. identifying current deficiencies and  establishing new goals
d. all of these
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).all of these

103. The strategy for eliciting information regarding the user's requirements is (are)
a. prototyping
b. asking questions
c. obtaining information from the present system
d. all of these
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).all of these

104. A management steering committee is an example of
a. five dimensions of IRM
b. management involvement
c. information systems performance
d. infromation resource management
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).management involvement

105. Distribution of source code for system application so that customers can make local modifications is referred to as
a. open source
b. net source
c. ubiquitous computing
d. in source
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).open source

106. Challenge for software engineers to develop systems and application software that allows small devices, personal computers and enterprise system to communicate across vast network is referred to as
a. ubiquitous learning
b. ubiquitous computing
c. information technology
d. ubiquitous commerce
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).ubiquitous computing

107. Outsourcing applications that run on Web is referred to as
a. ubiquitous learning
b. net sourcing
c. ubiquitous computing
d. open source
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).net sourcing

108. The process to gather the software requirements from client, analyze and document them is known as ___________________.
a. Feasibility Study
b. Requirement Gathering
c. Requirement Engineering
d. System Requirements Specification
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Requirement Engineering

109. The goal of requirement engineering is to develop and maintain sophisticated and descriptive _________________ document.
a. Feasibility Study
b. Requirement Gathering
c. Software Requirement Validation
d. System Requirements Specification
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).System Requirements Specification

110. It is the process in which developers discuss with the client and end users and know their expectations from the software.
a. Requirements gathering
b. Organizing Requirements
c. Negotiation & discussion
d. Documentation
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Requirements gathering

Page 11 of 12