adplus-dvertising
1. Disadvantage of modularization is
a. Smaller components are easier to maintain
b. Program can be divided based on functional aspects
c. Desired level of abstraction can be brought in the program
d. None of the above
Answer: (d).None of the above

2. Application that generate a dialogue to get confirmation from user and to delete a file it is an example for _____ .
a. Radio-Button
b. Text-box
c. Check-box
d. Dialogue box
Answer: (d).Dialogue box

3. Which of the following cannot be applied with the software according to Software Engineering Layers?
a. Process
b. Methods
c. Manufacturing
d. None of the above
Answer: (c).Manufacturing

4. Which software is used to control products and systems for the consumer and industrial markets?
a. System software
b. Artificial intelligence software
c. Embedded software
d. Engineering and scientific software
Answer: (c).Embedded software

5. Which software component enables the program to adequately manipulate information?
a. Instructions
b. Data Structures
c. Documents
d. All of the above
Answer: (b).Data Structures

6. From the following, which software has been characterized by 'Number Crunching' Algorithms?
a. System software
b. Artificial intelligence software
c. Embedded software
d. Engineering and scientific software
Answer: (d).Engineering and scientific software

7. What is a child window that contains message for the user and request for some action to be taken?
a. Dialogue box
b. Text-Box
c. Check-Box
d. Radio Button
Answer: (a).Dialogue box

8. Which level of sub-system is used of an application?
a. Application level
b. Component level
c. Modules level
d. None of the above
Answer: (b).Component level

9. Which design defines the logical structure of each module and their interfaces that is used to communicate with other modules?
a. High-level designs
b. Architectural designs
c. Detailed design
d. All mentioned above
Answer: (c).Detailed design

10. Which design deals with the implementation part in which it shows a system and its sub-systems in the previous two designs?
a. Architectural design
b. High-level design
c. Detailed design
d. Both A & B
Answer: (c).Detailed design

Page 1 of 8