111. Which of the following is correct software metrics?
a. Complexity Metrics
b. Quality Metrics
c. Process Metrics
d. All of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).All of the above

112. Size Metrics denoted by?
a. LOC
b. KLOC
c. GLOC
d. ZLOC
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).KLOC

113. What is the major drawback of CORE ?
a. Requirements are comprehensive
b. NFRs are not given enough importance
c. Role of analyst is passive
d. All of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).Role of analyst is passive

114. How many phases are there in Brainstorming ?
a. 2
b. 3
c. 4
d. 5
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (b).3

115. Which of the following model in system modelling depicts the dynamic behaviour of the system?
a. Behavioral Model
b. Context Model
c. Structural Model
d. Object Model
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Behavioral Model

116. Which of the following model in system modelling depicts the static nature of the system ?
a. Structural Model
b. External Model
c. Behavioral Model
d. Data Model
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Structural Model

117. Which of the following perspective in system modelling shows the system or data architecture?
a. Data perspective
b. External perspective
c. Behavioral perspective
d. Structural perspective
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).Structural perspective

118. Which of the following is true?
a. Activity diagrams are used to model the processing of data.
b. Model-driven engineering is just a theoretical concept.
c. Model-driven engineering cannot be converted into a working/executable code.
d. All of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (a).Activity diagrams are used to model the processing of data.

119. Which of the following is false?
a. A data object can encapsulates processes and operation as well.
b. One creates Behavioral models of a system when you are discussing and designing the system architecture.
c. both a and b
d. None of the above
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (c).both a and b

120. Which diagram of UML represent Interaction modeling?
a. Use Case
b. Sequence
c. State Chart
d. both a and b
View Answer Report Discuss Too Difficult!
Answer: (d).both a and b

Page 12 of 12