221. When the sender and the receiver of an e-mail are on different systems, we need two VAs and a pair of
a. MTA
b. VTA
c. IP
d. TCP
Answer: (a).MTA

222. When the sender and the receiver of an e-mail are on the same system, we need only
a. Two user agents
b. One user agent
c. Multiple Agents
d. No Agents
Answer: (a).Two user agents

223. In File Transfer Protocol (FTP), the data connection is opened and then closed for each
a. File Opened
b. File Altered
c. File Closed
d. File Transferred
Answer: (d).File Transferred

224. Post Office Protocol, version 3 (POP3), has two modes, Delete Mode and
a. Outbox Mode
b. Keep Mode
c. Idle Mode
d. Function Mode
Answer: (b).Keep Mode

225. The FTP uses the services of
a. TCP
b. UDP
c. SMTP
d. DDNS
Answer: (a).TCP

226. NVT Stands for
a. Network Virtual Transmission
b. Network Virtual Token
c. Network Virtual Terminal
d. Network Virtual Time
Answer: (c).Network Virtual Terminal

227. Post Office Protocol, version 3 (POP3) is simple and limited in
a. Usage
b. Availibilty
c. DataType
d. Functionality
Answer: (d).Functionality

228. At the beginning of the Internet era, the messages sent by electronic mail were short and consisted of
a. Images Only
b. Strings only
c. Text Only
d. Numbers Only
Answer: (c).Text Only

prepbytes affliate link