adplus-dvertising
61. Which of the following traits need to exist among the members of an agile software team?
a. Competence
b. Decision-making ability
c. Mutual trust and respect
d. All of the above
Answer: (d).All of the above

62. What are the four framework activities found in the Extreme Programming (XP) process model?
a. analysis, design, coding, testing
b. planning, analysis, design, coding
c. planning, analysis, coding, testing
d. planning, design, coding, testing
Answer: (d).planning, design, coding, testing

63. What are the three framework activities for the Adaptive Software Development (ASD) process model?
a. analysis, design, coding
b. feasibility study, functional model iteration, implementation
c. requirements gathering, adaptive cycle planning, iterative development
d. speculation, collaboration, learning
Answer: (d).speculation, collaboration, learning

64. Which is not one of the key questions that is answered by each team member at each daily Scrum meeting?
a. What did you do since the last meeting?
b. What obstacles are you encountering?
c. What is the cause of the problems you are encountering?
d. What do you plan to accomplish at the next team meeting?
Answer: (c).What is the cause of the problems you are encountering?

65. Agile Modeling (AM) provides guidance to practitioner during which of these software tasks?
a. Analysis
b. Design
c. Coding
d. both a and b
Answer: (d).both a and b

66. The largest percentage of total life cycle cost of software is:
a. Design cost
b. Testing cost
c. Coding cost
d. Maintenance cost
Answer: (d).Maintenance cost

67. The most creative and challenging phase of system life cycle is
a. Design
b. Maintenance
c. Feasibility study
d. None of the above
Answer: (a).Design

68. The advantages of creating a prototype are
a. It can serve as means of communication between developers and customers
b. It allows developers to experiment with number of diferent design options
c. Both (a) and (b)
d. None of the above
Answer: (c).Both (a) and (b)

69. The main activity of the design phase of the system life cycle is to
a. understand the current system
b. develop and test the new system
c. replace the old system with the new one
d. propose alternatives to the current system
Answer: (d).propose alternatives to the current system

70. The main purpose of the system investigation phase is to produce
a. a design report
b. a feasibility report
c. a requirement report
d. none of these
Answer: (b).a feasibility report