adplus-dvertising
341. In Form view, which command displays records alphabetically?
a. Find
b. Advanced Filter/Sort
c. Sort
d. All of the above
Answer: (c).Sort

342. Where do report and forms get their information form?
a. Forms
b. Modules
c. Tables
d. Queries
Answer: (c).Tables

343. The number of logical records in a physical record is
a. group
b. blocking factor
c. sector
d. field
Answer: (d).field

344. A top to bottom relationship among the items in a database is established by a
a. Hierarchical schema
b. Network Schema
c. Relational schema
d. All of the above
Answer: (a).Hierarchical schema

345. A command that lets you cange one or morefields in a record is
a. Insert
b. Modify
c. Look up
d. All of the above
Answer: (b).Modify

346. What is the purpose of the page field on a pivot table report?
a. It creates a new page for each type of data
b. It allows the data within the the Pivot Table report to be filtered
c. It displays a title for the Pivot Table report
d. None of the above
Answer: (b).It allows the data within the the Pivot Table report to be filtered

347. What does the Special Effect button on the formatting toolbar do?
a. It lets you add animation to your forms and reports to make them more entertaining and amusing
b. It lets you select a transitional effect for how a form opens and closes.
c. It applies a 30d effect to a selected control
d. None of these
Answer: (c).It applies a 30d effect to a selected control

348. Pivot Table report data must meet which of the following criteria?
a. It must be in tabular form, have unique column labels, and each row must represent a unique piece of data
b. Any dates should be formatted with the data format and blank rows or columns should be removed
c. It must be in tabular form, have unique column lagels, and all rows must be sorted
d. both a and b
Answer: (d).both a and b

349. Customers, Orders. Whats their best relationship?
a. Many-to-many
b. One-to-one
c. One-to-many
d. All of the above
Answer: (c).One-to-many

350. Which control does access use to link data access page components to access data?
a. Microsoft Dynamic Data Control
b. Microsoft Data Connection Control
c. Microsoft Office Data Source Control
d. None of the above
Answer: (c).Microsoft Office Data Source Control