adplus-dvertising
351. Which program do you use to edit code for data access pages?
a. Microsoft script editor
b. Microsoft code editor
c. Microsoft data access pages editor
d. None of the above
Answer: (a).Microsoft script editor

352. The way a particular application views thedata from the database that the applicaton uses is a
a. Module
b. Relational model
c. Schema
d. Sub-schema
Answer: (d).Sub-schema

353. Which of the following is a database management system?
a. Ms-Word
b. Lotus 1-2-3
c. Oracle
d. None of the above
Answer: (c).Oracle

354. What is the corresponding text for the <#1/1/ 95# validation rule setting?
a. Neter a value less or more than 1,195
b. Value must be less than 95 characters
c. Enter a date before 1995
d. All of above
Answer: (a).Neter a value less or more than 1,195

355. What is the name of the Visual Basic Editor utility that allows you to view the Microsoft Access type librarys available objects and members?
a. Object Viewer
b. Object Browser
c. Type Library Spy
d. None of the above
Answer: (b).Object Browser

356. A computer language for informing the DBMS regarding the data structure used is
a. PASCAL
b. DDL
c. PROLOG
d. FORTRAN
Answer: (b).DDL

357. Which of the following is not a data type ?
a. Picture/graphic
b. Data/time
c. Texst
d. Number
Answer: (a).Picture/graphic

358. The executive responsible for the data processing function in an organization is
a. PM
b. DBMS
c. DP
d. DPM
Answer: (b).DBMS

359. A subset of characters within a data field is known as
a. Record
b. File
c. Data string
d. Byte
Answer: (c).Data string

360. Data items groped together for storage purposes are called a
a. Record
b. Title
c. List
d. string
Answer: (a).Record