adplus-dvertising
311. When you double click a query object, you open
a. The object in design view
b. The object in print preview
c. The result of the query
d. The underlying table on which the query is based
Answer: (b).The object in print preview

312. Checks that are added to databases to detect unsuitable data on inpt are called
a. validation
b. verification
c. vegetation
d. None of the above
Answer: (a).validation

313. Auto Report allows you to
a. View a subset of your data
b. Create a simple report
c. Create a data entry form
d. Enter records
Answer: (b).Create a simple report

314. Auto Form allows you to
a. View a subset of your data
b. Create a simple report
c. Create a data entry form
d. Enter records
Answer: (b).Create a simple report

315. The asterisk (*) is sometimes used in database queries. This character is then called a
a. Wildcard
b. Dummy
c. Ditto
d. All of the above
Answer: (a).Wildcard

316. Which custom date format displays the numeric day of the year when a date is entered?
a. YY
b. YYYY
c. Y
d. All of above
Answer: (c).Y

317. When you save an Access project, what fileformat do you use?
a. .adp
b. .xm.
c. .mdb
d. All of above
Answer: (a)..adp

318. Which of the following criterion would find records whose personality field does not equal Nice?
a. <>Nice
b. NOT Nice
c. <>Nice
d. IS NOT Nice
Answer: (c).<>Nice

319. What is the maximum character field size you can set for a field that has a text data type?
a. 64
b. 255
c. 512
d. All of above
Answer: (b).255

320. Which of the following fields would not make a suitable primary key ?
a. A date field
b. An invoice number
c. An autoNumber field
d. A customers social security number
Answer: (a).A date field