adplus-dvertising
271. An integrated collection of all of the data about your customers. Select the best fit for answer
a. Record
b. File
c. Database
d. Key field
Answer: (b).File

272. An identification field in a record. Select the best fit for answer
a. Record
b. File
c. Database
d. Key field
Answer: (c).Database

273. What is part of database that holds all of the information about one item or subject?
a. Record
b. File
c. Query
d. Chart
Answer: (a).Record

274. What is a stored question about information in a database?
a. Record
b. Field
c. Report
d. Query
Answer: (d).Query

275. RDBMS stands for
a. Relational Database Management System
b. Relation Data Module System
c. Right Data Base Management System
d. None of the above
Answer: (a).Relational Database Management System

276. Pack command is used to
a. Remove records permanently
b. Remove records temporarily
c. Restore records permanently
d. Restore records temporarily
Answer: (a).Remove records permanently

277. Modules are
a. selection of commands used to automate repetitive tasks
b. programs written in Visual C++
c. Object tabs
d. Group of records
Answer: (a).selection of commands used to automate repetitive tasks

278. APPEND command is used to
a. Add record to the end of active database file and starts full screen data entry
b. Add Record to the start of active database file
c. Add record to the start of active database file and starts full screen data entry
d. Add record to the end of database file
Answer: (a).Add record to the end of active database file and starts full screen data entry

279. Append from command is used to
a. Add records from information in an array
b. Adds records from a file
c. Add records from a variable
d. Add records from stock
Answer: (a).Add records from information in an array

280. Examples of centralized multi-user databases are
a. Barclays Bank customer accounts
b. Supermarket stock control, organ donor database, client database
c. Airline reservations and other national global booking systems
d. None of the above
Answer: (c).Airline reservations and other national global booking systems