adplus-dvertising
261. The following devices can be used to input data into a database
a. Keyboard, fax roller ball
b. Mouse, keyboard, monitor
c. Mouse, keyboard, touch screen
d. None of the above
Answer: (c).Mouse, keyboard, touch screen

262. The following command is used for sorting
a. list
b. browse
c. index
d. sort
Answer: (c).index

263. List command is used to get
a. List of database contents
b. List of database contents
c. List of variables used in database file
d. None of the above
Answer: (b).List of database contents

264. A field that uniquely identifies a record is called a
a. Main field
b. Header
c. Key field
d. None of the above
Answer: (c).Key field

265. Corrupted index file is corrected using
a. Modifyindex
b. Recreateindex
c. Reindex
d. None of the above
Answer: (c).Reindex

266. The navigation buttons enable you to
a. move from record to record in a table or form
b. move from page to page in report
c. both a and b
d. None of the above
Answer: (c).both a and b

267. Different levels of access are assigned to personnel records in the health and fitness gym. Only the system manager is able to create delete or edit records. Certain other personnel are allowed to view all the records, whereas others are not permitted to view complete records. The levels of access are controlled by
a. Password
b. User ids
c. Status
d. None of the above
Answer: (a).Password

268. You can switch back and forth betweendesign and datasheet view by clicking the
a. queries object tab
b. switch command on the view menu
c. view button
d. select query title bar
Answer: (c).view button

269. The table wizard
a. Quickly creates a default report
b. Displays a subset of the data in a database
c. Contains sample tables and fields you can use to create a table
d. Automatically edits your data as you enter it
Answer: (d).Automatically edits your data as you enter it

270. The names, address, and account balance of all of your customers, select the best fit for answer
a. record
b. file
c. database
d. key field
Answer: (d).key field