adplus-dvertising
1. Which organization provides standards for VoWi-Fi technology?
a. ANSI (American National Standards Institute)
b. 3GPP (Third Generation Partnership Projects)
c. 3GPP2 (Third Generation Partnership Projects 2)
d. None of the above
Answer: (b).3GPP (Third Generation Partnership Projects)

2. Voice Over Wi-Fi uses ____ spectrum. (Unlicensed/Licensed)
a. Unlicensed
b. Licensed
c. both a and b
d. None of the above
Answer: (a).Unlicensed

3. What is the problem with Licensed spectrum for Mobile Network Operator (MNO)?
a. It is provided in limited quantity (Mhz or Ghz) to each network operator of the respective country.
b. It is provided after action from Regulatory authorities.
c. Spectrum fee is either one time or recurring.
d. All the above
Answer: (d).All the above

4. State TRUE or FALSE.
To use the Unlicensed spectrum, either the Operator or the Customer has to apply for permission from the government.
a. True
b. False
c. May be True or False
d. Can't say
Answer: (b).False

5. What does WiFi (Wi-Fi) stand for?
a. Wireless Feature
b. Wide Area Network Feature
c. Wireless Fidelity
d. Wide Area Network Fidelity
Answer: (c).Wireless Fidelity

6. What is the IEEE standard for a Wi-Fi technology?
a. 802.1
b. 802.11
c. 802.3
d. None of the above
Answer: (b).802.11

7. State TRUE or FALSE.
All modern Wi-Fi modems or routers support VoWiFi feature?
a. True
b. False
c. May be True or False
d. Can't say
Answer: (b).False

8. Voice over WiFi works on ____ network.
a. Same operator WiFi hotspot
b. Different operator WiFi hotspot
c. Any Operator Internet Service like Broadband with a WiFi router
d. All of the above
Answer: (d).All of the above

9. Voice Over Wi-Fi or VoWi-FI is also called ___.
a. Wi-Fi Calling
b. Hotspot Calling
c. Home Free Calling
d. All of the above
Answer: (d).All of the above

10. Which is a 3GPP based network below?
a. 2G (GSM)
b. 3G (UMTS)
c. 4G LTE-A, 4G LTE-A Pro
d. All of the above
Answer: (d).All of the above

Page 1 of 7