adplus-dvertising
1. Which of these return a result to the client?
a. Stored functions
b. Stored procedures
c. Triggers
d. Events
Answer: (a).Stored functions

2. Which of these is defined to execute when the table is modified only?
a. Stored functions
b. Stored procedures
c. Triggers
d. Events
Answer: (c).Triggers

3. What executes on a time activated basis according to a schedule?
a. Stored program
b. Events
c. Triggers
d. Stored procedures
Answer: (b).Events

4. Stored programs improve database security.
a. True
b. False
c. May be True or False
d. Can't say
Answer: (a).True

5. Which character does the mysql client program recognize as a statement delimiter?
a. :
b. .
c. ;
d. ,
Answer: (c).;

6. Which command is used to redefined the mysql delimiter?
a. redefine_delim
b. delim_redefine
c. delimiter
d. redefine
Answer: (c).delimiter

7. Which of the following characters cannot be used as a delimiter?
a. ,
b. .
c. ;
d. \
Answer: (d).\

8. Stored routines refers to stored functions and procedures.
a. True
b. False
c. May be True or False
d. Can't say
Answer: (a).True

9. Stored programs refer to stored objects of how many of the following types?

functions, procedures, triggers, events
a. 0
b. 1
c. 3
d. 4
Answer: (d).4

10. Which of the following statements does not modify the table?
a. INSERT
b. UPDATE
c. DELETE
d. SELECT
Answer: (d).SELECT

Page 1 of 5