adplus-dvertising
1. What exports table definitions and contents?
a. mysqldump
b. mysqladmin
c. mysqlimport
d. mysqlexport
Answer: (a).mysqldump

2. What loads data files into tables?
a. mysqldump
b. mysqladmin
c. mysqlimport
d. mysqlexport
Answer: (c).mysqlimport

3. What performs administrative operations?
a. mysqldump
b. mysqladmin
c. mysqlimport
d. mysqlexport
Answer: (b).mysqladmin

4. With MySQL programs, input handling can be customized.
a. True
b. False
c. May be True or False
d. Can't say
Answer: (a).True

5. Input can be validated in MySQL programs.
a. True
b. False
c. May be True or False
d. Can't say
Answer: (a).True

6. Which option executes all SQL statements in a SQL script irrespective of the number of errors?
a. –ensure
b. –violent
c. –force
d. –run
Answer: (c).–force

7. Which of these is used during MySQL setup?
a. mysqld_multi
b. mysql.server
c. mysqld_safe
d. comp_err
Answer: (d).comp_err

8. Which of these is not used to connect to the MySQL server?
a. mysql
b. mysqladmin
c. mysqlcheck
d. mysql_upgrade
Answer: (d).mysql_upgrade

9. Which program emulates the client load for a MySQL server?
a. mysqlslap
b. mysqldump
c. mysqladmin
d. mysqlimport
Answer: (a).mysqlslap

10. Which program reads the statement from a binary log?
a. mysql_config
b. mysqlbinlog
c. mysqldump
d. mysqlimport
Answer: (b).mysqlbinlog

Page 1 of 18