adplus-dvertising
1. Which of the following operators is/are used in “Condition Evaluation”?
a. AND
b. OR
c. NOT
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

2. Which of the following statements is/are correct ?
a. True AND true =true
b. True AND false= false
c. False AND false= false
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

3. Which of the following statements is/are correct?
a. NOT(true)=false
b. NOT(false)=true
c. Both NOT(true)=false and NOT(false)=true
d. None of the mentioned
Answer: (c).Both NOT(true)=false and NOT(false)=true

4. Which of the following statements is/are correct?
a. NOT(true AND true) =false
b. NOT(false AND false)=true
c. NOT (true AND false)= true
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

5. Which of the following statements is/are correct?
a. NOT(true OR true) = false
b. NOT(false OR false)= true
c. NOT (true OR false)= false
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

6. What will be the result of the following MySQL command?
WHERE TITLE= ‘teller’ AND start_date < ’2007-01-01’
a. Only tellers who began working for the bank prior to 2007 will be included
b. Any employee who is either not a teller or began working for the bank in 2007 or later will be removed from consideration
c. Only tellers who began working for the bank prior to 2007 will not be included
d. None of the mentioned
Answer: (a).Only tellers who began working for the bank prior to 2007 will be included

7. What will be the result of the following MySQL command?
WHERE TITLE=’teller’ OR start_date=’2007-01-01’
a. The employee is a teller and was employed prior to 2007
b. The employee is a teller and was employed after January 1, 2007
c. The employee is something other than a teller but was employed prior to 2007
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

8. What will be the result of the following MySQL command?
WHERE end_date IS NULL 
AND (title=’teller’ OR start_date < ‘2007-01-01’)
a. Only those rows will be selected whose” end_date” should be NULL
b. Only those rows are selected whose “TITLE” should be ‘teller’
c. Only those employee will be selected who joined the organisation prior to 2007
d. All of the mentioned
Answer: (a).Only those rows will be selected whose” end_date” should be NULL

9. What will be the result of the following MySQL command?
WHERE end_date IS NULL 
AND NOT (title=’teller’ OR start_date < ‘2007-01-01’)
a. The result set contains non terminated employees who both are non tellers and started working for the bank from 2007 or later
b. The result set contains employees who both are tellers and started working for the bank in 2007 or later
c. The result set contains employees who are only tellers
d. All of the mentioned
Answer: (a).The result set contains non terminated employees who both are non tellers and started working for the bank from 2007 or later

10. Select odd one out?
a. Equality Conditions
b. Inequality Conditions
c. Range condition
d. Between
Answer: (d).Between

Page 1 of 8