A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

Important Notice!

Dear users, compscibits.com is now permanently moved to compsciedu.com. Please update all your links and bookmarks accordingly. Soon, the site will be accessible through URL compsciedu.com only.

341. Implementation of pattern is described by
a. solution
b. initial context
c. resulting context
d. problem
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).solution

342. Condition under which pattern applies are described prior to initiation of pattern is
a. initial context
b. problem
c. solution
d. resulting context
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).initial context

343. An example of stage pattern is
a. prototyping
b. requirements gathering
c. communication
d. spiral model
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).communication

344. Pattern type which define a software engineering action or work task that is part of process and relevant to successful software engineering practice is termed as
a. task pattern
b. stage pattern
c. phase pattern
d. dynamic pattern
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).task pattern

345. Customer communication is a pattern
a. name
b. intent
c. type
d. context
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).name

346. Process pattern provides us
a. cell
b. logic
c. template
d. memory
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).template

347. Pattern enables a software engineering organization to develop a hierarchical process description that begins at
a. high level of abstraction
b. low level of abstraction
c. mid level of abstraction
d. no level of abstraction
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).high level of abstraction

348. Pattern type which define sequence of framework activities that occur with process,even when overall flow of activities is iterative in nature is
a. dynamic pattern
b. phase pattern
c. stage pattern
d. task pattern
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).phase pattern

349. Process pattern has
a. two types
b. three types
c. four types
d. five types
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).three types

350. Conditions that will result once pattern has been successfully implemented are described by
a. resulting context
b. solution
c. problem
d. initial context
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).resulting context