A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

Important Notice!

Dear users, compscibits.com is now permanently moved to compsciedu.com. Please update all your links and bookmarks accordingly. Soon, the site will be accessible through URL compsciedu.com only.

371. First part of generic deployment activity is
a. transition
b. construction
c. elaboration
d. inception
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).transition

372. To support UML, Rational Corporation developed
a. automated life cycle
b. automated tools
c. manual life cycle
d. manual tools
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).automated tools

373. Phase of UP encompasses customer communication and modeling activities is
a. inception
b. construction
c. elaboration
d. transition
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).elaboration

374. Iterative, incremental model is proposed by
a. OO
b. OD
c. UP
d. UML
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (c).UP

375. A text narrative or template that describes a system function of feature from user point of view is
a. programmer case
b. user case
c. user product
d. programmer product
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).user case

376. Jacobson, Rumbaugh and Booch developed
a. united process
b. united product
c. unified product
d. unified process
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).unified process

377. User case is always written by
a. end user
b. supplier
c. developer
d. programmer
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).end user

378. RUP stands for
a. Retarded Unified Process
b. Rational Unified Process
c. Real Unified Process
d. Reactant Unified Process
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Rational Unified Process

379. UP stands for
a. united product
b. united process
c. unified product
d. unified process
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).unified process

380. An attempt to draw on best features and characteristics of conventional software process model is referred to as
a. united process
b. united product
c. unified product
d. unified process
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).unified process