adplus-dvertising
81. A major thrust of AI is in the development of computer functions associated with human intelligence.
a. True
b. False
c. AI is not associated with human intelligence
d. None of the Above
Answer: (a).True

82. Which of the following areas can not contribute to build an intelligent system?
a. Neuron science
b. Maths
c. Computer Science
d. Geology
Answer: (d).Geology

83. How many types of AI is there?
a. 2
b. 3
c. 4
d. 5
Answer: (c).4

84. AI Technique is a manner to organize and use the knowledge efficiently in such a way that _____.
a. It should be perceivable by the people who provide it.
b. It should be easily modifiable to correct errors.
c. both a and b
d. None of the Above
Answer: (b).It should be easily modifiable to correct errors.

85. In which year John McCarthy coined the term Artificial Intelligence?
a. 1950
b. 1953
c. 1956
d. 1959
Answer: (c).1956

86. Which of the following is not an application of AI?
a. Intelligent Robots
b. Handwriting Recognition
c. Speech Recognition
d. Content mining
Answer: (d).Content mining

87. The traditional way to exit and LISP system is to enter __________
a. quit
b. exit
c. bye
d. ok
Answer: (b).exit

88. When a top-level function is entered, the LISP processor do(es)?
a. It reads the function entered
b. It evaluates the function and the function's operands
c. It prints the results returned by the function
d. All of the above
Answer: (d).All of the above

89. A process that is repeated, evaluated, and refined is called __________
a. diagnostic
b. descriptive
c. interpretive
d. iterative
Answer: (d).iterative

90. The working memory of the problem solver is like its _________________.
a. long term memory
b. short term memory
c. permanent memory
d. none of these
Answer: (b).short term memory

Page 9 of 9