A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

Important Notice!

Dear users, compscibits.com is now permanently moved to compsciedu.com. Please update all your links and bookmarks accordingly. Soon, the site will be accessible through URL compsciedu.com only.

61. The Cedar, BBN Butterfly, Cosmic Cube and Hypercube machine can be characterized as
a. SISD
b. MIMD
c. SIMD
d. MISD
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).MIMD

62. The technology that has the ability to interact with the world.
a. AI
b. ML
c. IOT
d. IT
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).AI

63. The goal of AI is to build systems that exhibit intelligent behavior.
a. True
b. False
c. May be
d. Can't say
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

64. The first neural network computer.
a. RFD
b. SNARC
c. AM
d. AN
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).SNARC

65. A hardware based system that has autonomy, social ability and reactivity.
a. AI
b. Autonomous Agent
c. Agency
d. Behavior Engineering
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Autonomous Agent

66. A particular system that contains intelligent agents.
a. AI systems
b. Agency
c. Autonomous systems
d. Company
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Agency

67. A methodology used to develop behavior-based autonomous agents.
a. Descriptors
b. Behavior engineering
c. Behavior modeling
d. Auto engineering
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Behavior engineering

68. An international research effort to promote autonomous robots.
a. Fresh Kitty
b. RoboCup
c. AICup
d. SPOT
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).RoboCup

69. A type of non-monotonic reasoning.
a. Ordinary
b. Special
c. Duplicate
d. Default
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (d).Default

70. The performance of an agent can be improved based on this.
a. Observe
b. Learn
c. Improvise
d. Implement
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).Learn

Page 7 of 8