adplus-dvertising
1. What will take place as the agent observes its interactions with the world?
a. Learning
b. Hearing
c. Perceiving
d. Speech
Answer: (a).Learning

2. Which modifies the performance element so that it makes better decision?
a. Performance element
b. Changing element
c. Learning element
d. None of the mentioned
Answer: (c).Learning element

3. How many things are concerned in design of a learning element?
a. 1
b. 2
c. 3
d. 4
Answer: (c).3

4. What is used in determining the nature of the learning problem?
a. Environment
b. Feedback
c. Problem
d. All of the mentioned
Answer: (b).Feedback

5. How many types are available in machine learning?
a. 1
b. 2
c. 3
d. 4
Answer: (c).3

6. Which is used for utility functions in game playing algorithm?
a. Linear polynomial
b. Weighted polynomial
c. Polynomial
d. Linear weighted polynomial
Answer: (d).Linear weighted polynomial

7. Which is used to choose among multiple consistent hypotheses?
a. Razor
b. Ockham razor
c. Learning element
d. None of the mentioned
Answer: (b).Ockham razor

8. What will happen if the hypothesis space contains the true function?
a. Relizable
b. Unrelizable
c. Both a & b
d. None of the mentioned
Answer: (b).Unrelizable

9. What takes input as an object described by a set of attributes?
a. Tree
b. Graph
c. Decision graph
d. Decision tree
Answer: (d).Decision tree

10. How the decision tree reaches its decision?
a. Single test
b. Two test
c. Sequence of test
d. No test
Answer: (c).Sequence of test

Page 1 of 9