adplus-dvertising
1. The number of objects in a Web page which consists of 4 jpeg images and HTML text is ______
a. 4
b. 1
c. 5
d. 2
Answer: (c).5

2. The default connection type used by HTTP is _____
a. Persistent
b. Non-persistent
c. Either a or b
d. None of the above
Answer: (a).Persistent

3. The HTTP request message is sent in ____ part of three-way handshake.
a. First
b. Second
c. Third
d. None of the above
Answer: (c).Third

4. The values GET, POST, HEAD etc are specified in ____ of HTTP message.
a. Request line
b. Header line
c. Status line
d. Entity body
Answer: (a).Request line

5. The HTTP response message leaves out the requested object when _____ method is used.
a. GET
b. POST
c. HEAD
d. PUT
Answer: (c).HEAD

6. Find the oddly matched HTTP status codes.
a. 200 - OK
b. 400 - Bad Request
c. 301 - Moved permanently
d. 304 - Not Found
Answer: (d).304 - Not Found

7. HTTP uses the services of _________ on well-known port 80.
a. UDP
b. IP
c. TCP
d. none of the above
Answer: (c).TCP

8. In HTTP, the first line in a request message is called a _______ line; the first line in the response message is called the ________ line.
a. request; response
b. response; request
c. response; status
d. none of the above
Answer: (d).none of the above

9. HTTP version 1.1 specifies a _________connection by default.
a. persistent
b. nonpersistent
c. both a and b
d. none of the above
Answer: (a).persistent

10. In HTTP, a _______ server is a computer that keeps copies of responses to recent requests.
a. regular
b. proxy
c. both a and b
d. none of the above
Answer: (b).proxy

Page 1 of 3