adplus-dvertising
1. A hard disk is divided into tracks which are further subdivided into:
a. clusters
b. sectors
c. vectors
d. heads
Answer: (b).sectors

2. In laser printer technology, what happens during the conditioning stage?
a. The corona wire places a uniform positive charge on the paper
b. A uniform negative charge is placed on the photosensitive drum
c. A uniform negative charge is placed on the toner
d. All of the above
Answer: (b).A uniform negative charge is placed on the photosensitive drum

3. ESD would cause the most damage to which component?
a. Power supply
b. Expansion board
c. Monitor
d. Keyboard
Answer: (b).Expansion board

4. The mouse pointer moves erratically, what is the possible cause? The mouse
a. ball is dirty
b. is not connected
c. driver is not installed properly
d. has an incorrect IRQ setting
Answer: (a).ball is dirty

5. Your customer tells you the print quality of their dot matrix printer is light then dark. Which of the following could cause the problem.
a. Paper slippage
b. Improper ribbon advancement
c. Paper thickness
d. Head position
Answer: (b).Improper ribbon advancement

6. The terms "red book", "yellow book", and "orange book" refer to:
a. SCSI
b. ide
c. floppy drive technology
d. CD-ROM standards
Answer: (d).CD-ROM standards

7. Which part of the laser printer should NOT be exposed to sunlight?
a. Transfer corona assembly
b. PC drum
c. Primary corona wire
d. Toner cartridge
Answer: (b).PC drum

8. What command is used to reset a MODEM when using the "AT Command Set"?
a. ATR
b. ATZ
c. DTR
d. DCE
Answer: (b).ATZ

9. When installing a SCSI CD-ROM drive, you must set the CD-ROM SCSI adapter to:
a. B0007
b. An unused SCSI address
c. The same address as the SCSI device before the CD-ROM
d. SCSI ID=1
Answer: (b).An unused SCSI address

10. In Inkjet technology the droplets of ink are deflected by?
a. multi directional nozzles
b. electronically charged plates
c. high pressure plates
d. electro static absorbtion
Answer: (a).multi directional nozzles

Page 1 of 27