adplus-dvertising
1. Which of the following tools is used for enterprise information management?
a. SSAS
b. SSIS
c. SSRS
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

2. Point out the correct statement.
a. SSIS provides a powerful, extensible platform for integrating data from various sources
b. DQS provides a central data hub that ensures that the integrity of information and consistency of data is constant across different applications
c. MDS enables you to cleanse, match, standardize, and enrich data, so you can deliver trusted information for business intelligence, a data warehouse, and transaction processing workloads
d. None of the mentioned
Answer: (a).SSIS provides a powerful, extensible platform for integrating data from various sources

3. Which of the following SQL Server tools is used to enhance data management and governance?
a. SSIT
b. SSDT
c. OBEII
d. All of the mentioned
Answer: (b).SSDT

4. Which is the more preferred way tool of effective data management strategy and decision making?
a. BIDS
b. SSMS
c. Excel
d. SSRS
Answer: (a).BIDS

5. Point out the wrong statement.
a. Spotlight is quality tool for SQL Server Enterprise
b. The BIDS paradigm for developing reports is based on the concept of distributed queries
c. GeoFlow is data management tool for SQL Server
d. All of the mentioned
Answer: (b).The BIDS paradigm for developing reports is based on the concept of distributed queries

6. Key component that help you build an EIM solution is ____________
a. SSRS
b. SSAS
c. SSIS
d. All of the mentioned
Answer: (c).SSIS

7. Which of the following data tools comes installed with SQL Server 2012?
a. SSAS
b. SSRS
c. DQS
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

8. Which of the following action cannot be performed with MDS?
a. Create entities
b. Create attributes for your entities
c. Export members for your supporting entities
d. All of the mentioned
Answer: (c).Export members for your supporting entities

9. Creation of a Derived Hierarchy requires permission to ___________
a. System Administration
b. DQS
c. syschema
d. None of the mentioned
Answer: (a).System Administration

10. Users need _________ permission to create collection model object in MDS.
a. Delete
b. Create
c. Update
d. Read
Answer: (c).Update

Page 1 of 12