adplus-dvertising
1. Which of the following operation cannot be performed in bulk?
a. Copy
b. Insert
c. Import
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

2. Point out the correct statement.
a. Bulk Copy is mainly used to transfer the data from outside world to SQL Server
b. Bulk Insert is mainly used to transfer the data from outside world to SQL Server
c. Bulk Import is mainly to transfer the data from outside world to SYBASE
d. None of the mentioned
Answer: (b).Bulk Insert is mainly used to transfer the data from outside world to SQL Server

3. Under the _______ recovery model, all bulk operations are fully logged.
a. Simple
b. Partial
c. Full
d. All of the mentioned
Answer: (c).Full

4. Which of the following is a bulk import operation?
a. BULK INSERT
b. INSERT..SELECT
c. bcp
d. All of the mentioned
Answer: (d).All of the mentioned

5. Point out the wrong statement.
a. In Bulk-logged recovery model, few transactions are completely logged
b. The operations that are minimally logged in this recovery model are bulk insert, create index, “bcp” commands, insertion of text , image column and select into query
c. Backups under BULK_LOGGED recovery model will include log records and the data pages changed by bulk operations
d. None of the mentioned
Answer: (a).In Bulk-logged recovery model, few transactions are completely logged

6. Which of the following utility supports bulk exports and bulk imports data and generates format files?
a. icp utility
b. bcp utility
c. dcp utility
d. all of the mentioned
Answer: (b).bcp utility

7. ___________ does not allow bulk export operation in SQL Server.
a. INSERT … SELECT
b. DELETE
c. UPDATE
d. None of the mentioned
Answer: (a).INSERT … SELECT

8. Which of the following performance considerations are regarding bulk operations?
a. Column locking
b. Batch switches
c. Constraint checking of NULL constraints
d. All of the mentioned
Answer: (b).Batch switches

9. ________ parameter specifies the number of rows in a batch in bulk insert script.
a. KEEPNULLS
b. KEEPIDENTITY
c. FIRE_TRIGGERS
d. None of the mentioned
Answer: (d).None of the mentioned

10. Which is the default field terminator for bulk insert in SQL Server?
a. Comma
b. Full stop
c. Parenthesis
d. Brackets
Answer: (a).Comma

Page 1 of 10