adplus-dvertising
21. What is meant by consistent in state-space search?
a. Change in the desired literals
b. Not any change in the literals
c. No change in goal state
d. None of the mentioned
Answer: (b).Not any change in the literals

22. What will happen if a predecessor description is generated that is satisfied by the initial state of the planning problem?
a. Success
b. Error
c. Compilation
d. Termination
Answer: (d).Termination

23. Which approach is to pretend that a pure divide and conquer algorithm will work?
a. Goal independence
b. Sub-goal independence
c. Both a & b
d. None of the mentioned
Answer: (b).Sub-goal independence

24. In 1985, the famous chess player David Levy beat a world champion chess program in four straight games by using orthodox moves that confused the program. What was the name of the chess program?
a. Kaissa
b. CRAY BLITZ
c. Golf
d. DIGDUG
Answer: (b).CRAY BLITZ

25. The process by which the brain incrementally orders actions needed to complete a specific task is referred as ______________
a. Total order planning
b. Planning problem
c. Partial order planning
d. both b and c
Answer: (c).Partial order planning

26. Following is/are the components of the partial order planning.
a. Bindings
b. Goal
c. Causal Links
d. All of the above
Answer: (d).All of the above

27. Sussman Anomaly can be easily and efficiently solved by partial order planning.
a. True
b. False
c. Sussman Anomaly can be easily solved but not efficiently.
d. Sussman Anomaly can not be easily solved but efficiently.
Answer: (a).True

28. Which of the following search belongs to totally ordered plan search?
a. Forward state-space search
b. Hill-climbing search
c. Depth-first search
d. Breadth-first search
Answer: (a).Forward state-space search

29. Which cannot be taken as advantage for totally ordered plan search?
a. Composition
b. State search
c. Problem decomposition
d. None of the Above
Answer: (c).Problem decomposition

30. What is the advantage of totally ordered plan in constructing the plan?
a. Reliability
b. Easy to use
c. Flexibility
d. All of the above
Answer: (c).Flexibility

Page 3 of 4