A directory of Objective Type Questions covering all the Computer Science subjects. Here you can access and discuss Multiple choice questions and answers for various compitative exams and interviews.

Important Notice!

Dear users, compscibits.com is now permanently moved to compsciedu.com. Please update all your links and bookmarks accordingly. Soon, the site will be accessible through URL compsciedu.com only.

91. What is the output of the following?
print('for'.isidentifier())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

92. What is the output of the following?
print('abc'.islower())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

93. What is the output of the following?
print('[email protected] 1,'.islower())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

94. What is the output of the following?
print('11'.isnumeric())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

95. What is the output of the following?
print('1.1'.isnumeric())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).False

96. What is the output of the following?
print('[email protected] a'.isprintable())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

97. What is the output of the following?
print(''''''.isspace())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).False

98. What is the output of the following?
print('\t'.isspace())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True

99. What is the output of the following?
print('HelloWorld'.istitle())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (b).False

100. What is the output of the following?
print('Hello World'.istitle())
a. True
b. False
c. None
d. Error
View Answer Report Discuss Too Difficult! Search Google
Answer: (a).True